Затворници и съкилийници на шесткратния шампион от Големия шлем и

...
Затворници и съкилийници на шесткратния шампион от Големия шлем и
Коментари Харесай

Затворници възнегодували от привилегиите“ към Борис Бекер

Затворници и съкилийници на шесткратния първенец от Големия шлем и някогашен номер едно в света Борис Бекер възнегодуваха от обстоятелството, че известният състезател, излежаващ присъда във Англия, е получил по-лека работа, осведоми The Sun.

Той е бил назначен за помощник по спортни науки и в този момент преподава доктрина на физическото образование и приказва за изгодите от упражненията и диетите.

Останалите пандизчии не са харесали този факт, считайки го за преимущество. Семействата им са написали писма до шефа, с цел да се оплачат.

Според информациите нормално такава лека работа се дава на пандизчиите след няколко години, а не след няколко седмици, както в тази ситуация с Борис Бекер.

„ Обикновено изминават няколко години в пандиза преди да получите работа като помощник в класната стая, защото това се възприема като привилегия. Но Бекер получи работата няколко седмици, откакто беше наказан “, съобщи източник на The Sun.

Бившият тенисист беше упрекнат в укриване на активи и заеми на стойност 3 милиона евро, с цел да избегне погашение на задължения.

54-годишният Борис Бекер беше разгласен в неплатежоспособност преди 5 години. През 2017 година той не съумя да изплати заем за къща в Испания.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР