Затова гюрюлтията, избухнала заради задаваните от водещите Мария Цънцарова и

...
Затова гюрюлтията, избухнала заради задаваните от водещите Мария Цънцарова и
Коментари Харесай

Решението за „Костя Копейкин“: Медийно игнориран, чипиран или ост...

Затова гюрюлтията, избухнала поради задаваните от водещите Мария Цънцарова и Златомир Йочев въпроси в утринния блок на бТВ, на които Костадин Костадинов отговаряше с „ вие лъжете “, „ манипулирате “ или изобщо не отговаряше, е мотив да помислим, по какъв начин да продължим да се отнасяме към него и групировката му.

 

Костадинов, именуван още „ Костя Копейкин “, заплаши със съд към този момент някогашен деятел на „ Възраждане “, който твърди, че е някои от членовете на управлението. Същият човек съобщи намерено, че партийни водачи са заплашвали даже децата му.

 

Да оставим проблема на съда – той да отсъди кой крив и кой – прав. Агресивните реакции и обвинявания към медиите, изречени от Костадинов обаче не могат да бъдат подминати, както постоянно се случва. Този партиен функционер към този момент привикна да употребява всевъзможни изрази и квалификации по адрес на всеки и всички, които не му харесват, тъй като приказват нелицеприятни неща за него и да му се разминава. Присъствието му в политическия и публичния живот се възприема като даденост, а търпимостта на обществото към този момент е деструктивна. Лицето привикна с това, че ние свикнахме с безобразията му.

Крайно време е да се запитаме: Как да се отнасяме към Костадинов?

 

Единият вид е той и кохортата му да бъдат неглижирани от медиите. Да им наложим „ медийна карантина “. Късно е да бъде превъзпитан, само че лишаването от терен за изява може да има прочут педагогичен триумф, пропуснат евентуално през прословутите първи седем години.

 

Помните ли лицето Дмитрий Рогозин? На 06.06.2022 година тогавашният началник на съветската галактическа организация " Роскосмос " заплаши България, Румъния, Черна гора и Швеция с нуклеарни ракети. " С какво е добра " Сармат "? Няма да иска съгласие за полет от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите общата ни история черногорци. Както и другите всякакви шведи. " Това се закани Рогозин, който бе даже вицепремиер на Русия. 

 

Същият нападаше и съветските медии и публицисти: „ В медиите е цялостно с лентяи, безхаберници и проповядващи русофобия. Търсят единствено тиня, вместо да оповестяват позитивни вести. “ Тези обвинявания той излива след анексирането на Крим от Русия.

 

Днес Рогозин не съществува, тъй като медиите не помниха за него. Путин го изпрати да обезпечава интензивността на съветските елементи на фронта в Украйна, само че никой не го отразява. Все едно се е изпарил… Имаше Рогозин – няма Рогозин.

 

Има и втори метод за третиране с киселия, раздразнителен и самовлюбен Костя. Да му се дава думата и да бъде оставен да приказва всичко, което му е в мозъка. Не е доста като размер и наличие, бъдете сигурни. Той е доста мощен мотив в интерес на Евросъюза, НАТО и ориентацията на България към полезностите на западната цивилизация. Освен това всяка негова изява свива фрапантно броя на почитателите на Путин и кремълската агитация.

 

Медиите, съгласно ПР-експерта Сергей Самойленков от университета „ Джордж Мейсън “, са доста значим инструмент в повишението или унищожаването на репутацията на даден политик. За второто е задоволително да се изучат слабите страни на „ целта “ и тя да бъде атакувана тъкмо там. Понякога най-големи резултати се реализират, когато бъде оставен субектът самичък на личните му разбирания и благоприятни условия, които нормално са неведнъж по-нищожни от тези, които неговото въображение си показва. Тази тактичност е ползвал Чърчил, а по-късно и Маргарет Тачър във връзка с комунизма: Отвън мъчно ще го победим, само че те сами ще го унищожат от вътрешната страна. Същото споделяше за Българска комунистическа партия, преименувала се на Българска социалистическа партия Андрей Луканов. Така и стана.

 

Костя е галактически надалеч от Чърчил и даже от Луканов, само че самоунищожението е кодирано в неговия психически профил. Да му дадем опция да се изложи и провали самичък. Можем да го насърчаваме в тази посока. Освен това някои от най-приближените му през днешния ден, ще му посегнат първи на следващия ден.

Костадинов не е опасност, не е даже Ковид, а скучен вирус, за който ваксина е открита от дълго време.

Апропо какъв брой депутати от „ Възраждане “ са имунизирани и натрупат влогове в омразното евро? А вкарани ли им са чипове от гадните западняци? Фондация „ Костя Копейкин “ на „ Възраждане “ продава ли гащи? Мъка…

 

И по този начин, до момента в който се научим да се оправяме с едрата шарка в политиката, промъкваща се със признаци като копейкиновци, влюбени в Ленин и Че Гевара левичарчета, либерали с проходилка, откровени айдуци от Борисовата чета, лъжепатриоти и прочие Често от тях остават грозни рани, напомнящи за закъсняло или неверно лекуване.

 

Огнян Стефанов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР