ЛОНДОН (АП) — Лондон заема централно място в събота, когато

...
ЛОНДОН (АП) — Лондон заема централно място в събота, когато
Коментари Харесай

Лондон заема централно място, тъй като започва преброяването на гласовете в състезанието за кмет, което може да е по-близо, отколкото се предполага

ЛОНДОН (АП) — Лондон заема централно място в събота, когато преброяването на гласовете стартира в конкуренцията за кмет на столицата, ден по-късно Управляващата английска Консервативна партия претърпя удар в резултатите от локалните избори.

Садик Хан, кметът на Лейбъристката партия, който преследва историческа трета поредна победа на изборите, се очакваше да завоюва елементарно, само че има някои опасения, че надпреварата може да е по-напрегнато, в сравнение с се смяташе до момента.

Това се дължи основно на обстоятелството, че изборната интензивност на изборите в четвъртък - общо 40,5% - беше по-висока в крайните покрайнини, в сравнение с във вътрешния град. Основният конкурент на Хан, Сюзън Хол от консерваторите, концентрира акцията си върху въпроси като налог, натрапен върху мощно замърсяващите транспортни средства, който отекна в предградията, където жителите зависят повече от колите си за работа и съществени пътувания.

Също по този начин има опасения в Лейбъристката партия, че Хан може да е потърпевш от обра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР