Засягайки отново темата за разпадането на Бийтълс, Пол Маккартни категорично

...
Засягайки отново темата за разпадането на Бийтълс, Пол Маккартни категорично
Коментари Харесай

Пол Маккартни твърди, че Джон Ленън е виновен за разпадането на Бийтълс

Засягайки още веднъж тематиката за разпадането на " Бийтълс ", Пол Маккартни изрично опровергава догатката, че той е отговорен за " гибелта " на именитата ливърпулска четворка, съобщи Асошиейтед прес.

Гостувайки в епизод на предаването " This Cultural Life " на Радио 4 на BBC, който следва да бъде излъчен на 23 октомври, Маккартни споделя, че Джон Ленън е бил този, който е желал да разпусне " Бийтълс ".

" Не аз провокирах раздялата. Беше нашият Джони ", споделя Пол.

Феновете на групата от дълго време разискват кой е отговорен за разпадането на именитите " Бийтълс ", като доста от тях упрекват Пол Маккартни. Маккартни обаче твърди, че желанието на Джон Ленън да " се освободи " е главният мотор зад раздялата.

Музикантът споделя, че объркването по отношение на раздялата е било позволено, тъй като мениджърът им е помолил членовете на групата да мълчат, до момента в който не подписа редица бизнес покупко-продажби.

Интервюто на Пол Маккартни предшества шестчасовия документален филм на Питър Джаксън, описващ последните месеци на групата. Филмът " The Beatles: Get Back ", който ще излезе през ноември по Дисни плюс, сигурно ще преразгледа разпадането на именитата ливърпулска четворка. Коментарите на Пол Маккартни са обявени първо от " Обзървър ".

Запитан от интервюиращия Джон Уилсън за решението да се отдръпна самичък, Маккартни отвръща: " Спрете тъкмо тук. Не аз съм индивидът, който провокира раздялата. О, не, не, не. Един ден Джон влезе в една стая и сподели: " Напускам Бийтълс ". Това предизвика ли раздялата или не? "

Маккартни показва тъгата си от разпадането, споделяйки, че групата към момента е правила " много положителни неща ".

" Това беше моята група, това беше моята работа, това беше моят живот. Затова желаех това да продължи ", добавя Пол Маккартни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР