Застаряващият коцкар - бизнесменът Иво Кръстев, правил напористи опити да

...
Застаряващият коцкар - бизнесменът Иво Кръстев, правил напористи опити да
Коментари Харесай

Босът на „Син Сити“ сваля Гери-Никол! Вижте реакцията на хип-хоп звездата

Застаряващият женкар - предприемачът Иво Кръстев , правил напористи опити да вкара в леглото си Гери Никол, която умерено може да му бъде щерка. Това разкриха пред „ Галерия “ източници, близки до варненската хип-хоп звезда.

Кръстев постоянно ходел на нейни участия и и изпращал букети от скъпи рози и шампанско.

 

Лолитката обаче нямала никакво желание да отвръща на флирта му.

Доскоро някогашният притежател на емблематичната дискотека „ Син Сити “ свързван с люлинската бръмчалка Даниела, известна с фриволния си манталитет. Според осведомени тя предпочитала заможни мъже, с които излизала против възнаграждение, без значение разликата в годините.

Иво Кръстев постоянно водеше приятелката си на шопинг турове, с които Даниела не пропускаше да се похвали. Двамата обаче се разделили, евентуално по избор на предприемача, който се надявал да прилапа Гери-Никол.

 

Както „ Галерия “ наскоро писа, тийн идолката си има сериозен другар на име Даниел. Данката, както го назовават другари, е от заможно семейство и не пести средства да глези Гери.

Родителите на певицата от дълго време са го одобрили и са щастливи, че щерка им излиза с момче на нейната възраст. Преди това имаше упорити клюки, че изпълнителката излиза с футболния вратар Ники Михайлов, който е 10 години по-възрастен от нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР