Заслужено Русия бе изхвърлена от всички големи спортни форуми през

...
Заслужено Русия бе изхвърлена от всички големи спортни форуми през
Коментари Харесай

Официално! Изхвърлиха Русия от Олимпиадите и Мондиала по футбол заради допинг

Заслужено Русия бе изхвърлена от всички огромни спортни конгреси през идващите 4 години. Решението разгласи Световната Антидопингова организация (УАДА). 

Така братушките, които в последните десетилетия зобят като невидели ще пропуснат Олимпийските игри в Токио през 2020-а година, както и международното състезание по футбол в Катар през 2022-а. Националният тим обаче ще играе на Евро 2020, защото УЕФА не се смята за уредник на огромни шампионати. 

Все отново както беше и преди спортистите биха могли да вземат участие на огромни шампионати, в случай че потвърдят, че не употребяват неразрешени вещества, като ще се състезават под безпристрастен байрак. 

Решението на УАДА е било взето единомислещо по време на среща на изпълнителния комитет в Лозана. 

В основата на тежките наказания е неспазване на разпоредбите от Руската антидопингова организация, която въпреки всичко има 21 дни, с цел да апелира пред Спортния трибунал. 

През 2018-а 168 съветски спортисти се състезаваха под безпристрастен байрак на Зимната Олимпиада в Пьончан. В леката атлетика наказването на Русия е в действие от 2015-а година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР