Засилващо се бучене от небето, завършило с приглушен взрив, изплаши

...
Засилващо се бучене от небето, завършило с приглушен взрив, изплаши
Коментари Харесай

Нещо много загадъчно се случи едновременно в САЩ и Австралия, конспираторите търсят връзката

Засилващо се бумтене от небето, приключило с „ приглушен гърмеж ”, изплаши до гибел жителите на град Уинстън Сейлъм в американския щат Северна Каролина. Експлозията била толкоз мощна, че предиздвикала стъклата на прозорците да затрептят. Веднага след гърмежа полицията почнала да търси аргументите за шума, само че без резултат. Местопроизшествието също не било намерено, по тази причина се наложило чиновниците на реда се извърнат към Военновъздушни сили. Военните на собствен ред декларирали, че в този ден не са правили нищо, осведоми esoreiter.ru.

„ Сякаш от небето започнаха да падат бомби или ракети, на мен даже ми причерня. Естествено, мнозина си помислиха, че стартира война. Други допуснаха, че е станал някакъв случай в небето и на земята е паднал аероплан, трети са свързали случая с извънземни”, разяснява пред Fox WGHP гражданин на Уинстън Сейлъм.



На идващия ден край крайбрежията на Северна Каролина се извила стихия, съпроводена със мощен дъжд, след която жителите на крайбрежните обитаеми места разкрили парчета от „ голяма ракета”. Хората незабавно извикали представители на службата по Националните паркове, само че те единствено безпомощно вдигнали рамена, прехвърляйки топката още веднъж към военните. Последните прецизирали, че не престават следствието си, само че не оповестяват за никакви резултати.

Следва да се означи, че сходен чудноват гърмеж в същия ден е имало и в Австралия. Не е изключено някой тихомълком да е провел тестване на ракети, без да предизвести обществеността.

Журналистите не могат да получат данни за двата случая: свързани ли са един с различен, какво тъкмо е паднало в океана, може ли да се приказва за военна офанзива или става дума за повреда.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР