Засилен интерес към грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов-Гунди“

...
Засилен интерес към грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов-Гунди“
Коментари Харесай

Голям интерес към футболния спектакъл в чест на Гунди

Засилен интерес към грандиозния футболен театър „ 75 години Георги Аспарухов-Гунди “ регистрира билет компанията, която пусна в продажба билетите за събитието във вторник. Само за ден са били закупени 5 000 пропуща за мача в чест на незабравимата деветка сред Левски и аржентинския гранд Бока Хуниорс.

Красимир Иванов: Името на Гунди отваря порти

"Спектакълът, на който българската аудитория за първи път ще има опцията да посрещне у нас великия международен гранд Бока Хуниорс, ще бъде почтена респект за една от обичаните футболни митове на цяла България. Едно неповторимо събитие, на което всеки ще може да изрази своя почит към огромната емблема на синият клуб

Всички дружно на 19 август – в чест на великия Гунди! ", написа на уеб страницата на "сините ".

Левски съблюдава традицията за рождения си ден, прави специфичен жест към дребните почитатели

Събитието „ 75 години Георги Аспарухов “ е на 19 август 2018 година на Национален стадион „ Васил Левски “. Началото е от 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач сред Левски и Бока Хуниорс търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online.

Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лв.. Цена на фамилен пакет: 19,14 лева, който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лева и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лева Семейният пакет важи само за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по настрана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР