„Защо се разпадна тази коалиция – защото е абсолютно безпринципна.

...
„Защо се разпадна тази коалиция – защото е абсолютно безпринципна.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бях против вота на недоверие

„ Защо се разпадна тази коалиция – тъй като е безусловно безпринципна. На сякаш десните с сякаш левите. Затова се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше против ГЕРБ, те бяха любимците. Дори завчера това беше абсурд – четирите партии си гласоподаваха бюджета, а пред Народното събрание обясняваха по какъв начин ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ сме нова коалиция. Това е шизофренизъм “, разяснява още някогашният министър председател.

" И в най-тежки времена водачите на партиите по време на войните са развявали бели флагове, с цел да се съберат и да потърсят мир - поради децата и майките. Г-н Петков сподели, че няма да договаря с ГЕРБ, Възраждане, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Ами ти с другите две падаш и оставаш в същото състояние, както беше ГЕРБ - максимален си, само че дребните желаят да си играят с различен. Накрая може да останем с Кирил Петков съпротива - двете най-големи партии и да оставим дребните да си ръководят. " - съобщи Борисов.

" Ще сложим различен репер - нашите разграничителни линии ще са правила, а не дали харесва Христо Иванов. Нека да не дефинираме водачът какъв е, а да забележим - по активността на партиите, ще ги познаете. " - сподели някогашният министър председател.

" Виждате ли подлостта - той се пробва да контракти нещо, само че след това да каже, че Народното събрание го е решил. И да върви в Брюксел да се хвали какво е направил. Петков сподели, че не може да направи нищо за Северна Македония и Албания. Те счупиха страната и в този момент, в случай че ние продължим в техния дух, ще дочупим нещата. И нашите деца къде ще живеят? Те ще си тръгнат, а нашите деца? " - съобщи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР