Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността, но бракът му

...
Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността, но бракът му
Коментари Харесай

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността?

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността, само че бракът му не е бил обиден, пишат международни медии. Роби Уилямс и брачната половинка му Айда Фийлд разкриха, че не се тревожат доста за интимните си връзки – вместо това избират да се гушкат, написа The Sun. Либидото на артиста спаднало, откакто той спрял да приема тестостерон за лекуване на депресията си.

„ Да не правиш обич в брака е проблем, единствено в случай че сте на разнообразни дължини на вълната. Ако единият желае, а другият не. Ако имате разнообразни упования или условия. Но в действителност всеки знае, че интимността по време на брака не всеки път е на равнище. Това е правилно. Вземах тестостерон за известно време, само че защото съм подвластен от него, трябваше да го спра ”, показа Уилямс.

За благополучие, Айда, която обича фитнеса, избира да се поти в спортната зала, в сравнение с в спалнята.

„ Но интимността, който имахме, до момента в който одобрявах тестостерон, беше невероятна; постоянна. Бяхме ненаситни. Това демонстрира какъв брой доста си падаме един по различен, тъй като, когато вземах тестостерон, не можехме да се откъснем един от различен. Това ми липсва. Беше занимателен интервал. Въпреки че в този момент от време на време Айда се обръща към мен на дивана и споделя: „ Трябва да вършим обич. “ А аз седнал съм, хапвам една мандарина и единствено подвигам плещи. Знаете ли, от време на време се опитваме “, прибавя в изявлението си Роби.

Айда побързала да изясни всичко: „ Мисля, че хората бъркат половите изяви с интимността. Винаги се прегръщаме, целуваме, държим се за ръце и се допираме, когато просто гледаме телевизия на дивана, или филм, или каквото и да било. Интимността е значим, важен аспект на любовта. Имам приятелки, които се усещат принудени да вършат обич със съпрузите си и това евентуално е извънредно. Роб и аз сме на една и съща дължина на вълната. Ние сме щастливи. “

Роби, както може да се чака за мегазвезда от неговия сан, е имал доста сантиментални връзки с известни персони, като Никол Епълтън, Рейчъл Хънтър и Айда Фийлд. Всъщност, той се дами за Айда Фийлд, американска актриса, през 2010 година в дома си в Лос Анджелис. На 18 септември 2012 година Айда роди момиченцето им Теодора Роуз.

Личният му живот е бил цялостен с огромна борба с депресията и злоупотребата с алкохол и опиати, поради които е лекуван в Клиника за рехабилитация в Съединени американски щати.

През 2004 година, в символ на самопризнание за музикалната си активност, той беше разгласен за „ най-великия актьор на 90-те години “. Беше въведен в Залата на славата на Англия през 2004 година

Музикалната му кариера стартира през 1990 година, когато майка му Джанет го кара да участва на прослушване за нова момчешка група „ Вземи това “. След като бил определен да стане част от бандата, потегля по пътя на международната музика. Той спечелил огромно самопризнание като артист и танцьор посредством „ Take That “, като работил с групата в продължение на пет години. Най-накрая напуснал групата през 1995 година, защото желал да завоюва мястото си в музикалната промишленост като солов реализатор. През 1996 година издава сингъла „ Свобода “, кавър на песента на Джордж Майкъл. Песента се издигнала до номер две в класацията за сингли във Англия. Оттогава до през днешния ден звездата не слиза от международните подиуми.

 infomax-logo-50-15-HW

 

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР