Защо ренегатите от „Има такъв народ“ един през друг се

...
Защо ренегатите от „Има такъв народ“ един през друг се
Коментари Харесай

Служебният кабинет на Радев ще бъде инквизиция за правителството на Петков

Защо ренегатите от „ ИТН “ един през различен се репчат по малките екрани, че би трябвало да се отиде на избори, а не да се сформира нов кабинет?! Нали сякаш се отделиха от четата на Слави, с цел да поддържат Политическа партия „ Пълен неуспех “ в някакви си политики (уф, какви банализирани клишета!), да си партнират по неуточнени законови промени.

Мижи-да-те-лажем!

Интрига е следната: поръчковите социологически изследвания дават второ място за Политическа партия “Продължаваме промяната”, на един мирис разстояние от ГЕРБ, което настървява Кирил Петков&компания да бленуват ново държавно управление, отпред с Киро, баща му Петко и обичаната Лена. В него постове получават отцепниците от “Има подобен народ”: Радостин Василев, Георги Георгиев и Николай Радулов. Ах, какви красиви мечтания… Бляк!

Ето по тази причина би трябвало да уточня няколко неща:

⁃ Не се заблуждавайте, че „ Маркет линкс “, организацията, която се появи, с цел да удостовери изследванията на „ Алфа рисърч “, доближена на разградския олигарх Иво Прокопиев, е в тима на ГЕРБ – няма такова нещо. Оттеглилата се като притежател на организацията Румяна Бъчварова – някогашен началник-кабинет на премиера Борисов, някогашен народен представител от ГЕРБ и някогашен вицепремиер, а в този момент дипломат в Израел, брани ползите на своя покровител. Не! Обществена загадка е, че Румяна Бъчварова е сивият кардинал на тъй наречените „ градска и разградска десница “; точно тя заведе Христо Иванов при Бойко Борисов и по този начин наследникът на комунистическата фамилия Бойкикеви се озова министър на правораздаването, а пък разградската адвокатка Надежда Йорданова – шеф на политическия му кабинет, след това – и министър на правораздаването в кабинета на Кирил Петков, съучредител на „ Да, България “.

През горещото лято на 2020 година, компанията към Румяна Бъчварова, Томислав Дончев и Деница Сачева, съветваше Бойко Борисов да си подаде оставката и да отстъпи лидерското място на някой “по-приемлив”; след това се заиграваха с американското посолство, само че в последно време верноподанически се скупчиха към водача си, когато стана ясно, че Херо Мустафа е гневна на Кирил Петков поради доноса му против нея до работодателя й – Държавния департамент, който през май, посредством помощник-държавния секретар Карън Донфрийд, засвидетелства доверие към Бойко Борисов. Румяна Бъчварова, в един наш диалог след оставката на Бойко Борисов, довела до предварителни избори през март 2017 година, ми сподели по този начин: време е ГЕРБ да мине в съпротива и да поседи по този начин няколко години. Сега за нея се твърди, че е консултант по стратегическите въпроси на Кирил Петков… което си е напряко комедийно на фона на стратегическите провали на “Киро Моркова” (по Христо Иванов). Всички забъркани в този фарс, някой ден, ще би трябвало да понесат отговорността си пред обществото. Неизбежно е!

Още след вота на съмнение към държавното управление на 22 юни, аз се обърнах с намерено писмо към Петко Петков (известен в квартала, в който сме съседи, като Петкуцио) с предизвестието, че от триумвирата Клоуна-Хищника-Ковчежника, ще отпадне първият – синът му. Умниците Асен Василев и Даниел Лорер, свързани партньорски и комшийски с жилищата си в общата къща на ул. „ Чаталджа “3, ще бият шута на детския Кики. Войната към този момент е забележима!

Асен Василев и Даниел Лорер са спрягани за най-възможните претенденти за министър-председатели на държавното управление, съчинявано от Корнелия Нинова с мандата на Българска социалистическа партия.

Отново „ ключът към бараката “ е в ръцете на Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Вчера се появи информация, че Има Такъв Народ може да поддържа Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ ( на нейната проверяваща половина, както се планува по новия законопроект на ПП); ревизирах – оказа се „ игра на нерви “, димка…

Както към този момент разясних в понеделник, президентът Радев крепко се подигра на Корнелия Нинова, давайки 3-я мандат на Българска социалистическа партия. Това минимализира вероятността за гласоподаване на държавно управление и ускори позициите на вътрешнопартийната съпротива – в Българска социалистическа партия, само че и в Демократична България, прочее.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР