Защо поредното пренареждане на жълтите павета се бави и кога

...
Защо поредното пренареждане на жълтите павета се бави и кога
Коментари Харесай

Защо жълтите павета вече не са жълти? До дни пускат движението по тях

Защо следващото пренареждане на жълтите павета се бави и по кое време ще бъде подготвен ремонтът на площад " Народно заседание “?

Остават още пет метра като дължина да бъдат подредени. До няколко дни евентуално паважът ще бъде подготвен. Около 50 дни лиши неговото пренареждане. Предстои да забележим какъв брой е първокласен, откакто след предишния ремонт паветата много бързо се разместиха и се да се повтори и тази година.

Остава затворено придвижването по бул. ''Цар Освободител''

„ Остават 5-6 метра до края. До няколко дни нареждането тук ще завърши и придвижването ще се пусне. Не мога да се наемам с точна дата, тъй като и нощес валя. По-важно е качеството. Предстои още да се фугира и валира, най-после се поставя и маркировката, след което придвижването ще бъде отворено “, разяснява пред bTV инж. Ангел Джоргов, зам.-кмет на София.

" Паветата са разнообразни на цвят, тъй като са разнообразни производства през годините и са били подложени на доста дълга екслоатация от гуми и разнообразни пренареждания. Няма по какъв начин да наподобяват като нови ", разясни Тодор Тодоров от Строителния контрол.

Инж. Джоргов добави, че откакто през 70-те, 80-те, 90-те години е почнал по натоварен трафик, фугите са заливани с каквото е имало - битуми и циментови разтвори. Част от тези материали са били почистени при пренарежданията.

Още за осъществяването на ремонтите в София - чуйте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР