Защо патогените в тялото се хранят със сладко“, а консумацията

...
Защо патогените в тялото се хранят със сладко“, а консумацията
Коментари Харесай

От патогените до емоциите. Холистичен подход за намаляване на детското наднормено тегло ♥ От Мамапедия

Защо патогените в тялото се хранят със „ сладко “, а потреблението на доста захар води до запек и хиперактивност. Съветите на Марияна Стайкова – холистичен специалист по биорезонансна диагностика по метода на доктор ФОЛ (подход, който дава опция за дейно възобновяване и предварителна защита, без отрицателни странични ефекти). 

(Видео: Мамапедия)

При пораждане на проблем с наднорменото тегло при децата, е значимо да се обърне внимание на:

питателните привички на детето; съществуването на патогени; физическата активност; прочувствената атмосфера у дома.

♥ Патогените в основната роля

Паразитите са една от аргументите за напълняване, тъй като тяхната активност и алчност ни лишават от най-качествените детайли от храната ни. Това води до задържане на течности и трупане на токсини под формата на мазнини. И да ядем, и да не ядем – отново трупаме килограми. Важно е да чистим тялото от паразити най-малко 2 пъти годишно, тъй като не построяваме имунитет към тях. 

Децата се заразяват елементарно от пясъчници, домашни или бездомни животни, детските празненство клубове и други. Важно е, по какъв начин е родено детето и какво е било положението на флората във влагалището на майката по време на раждането.

♥ Промяна в хранителния режим

Храна, която се задържа дълго време в червата, стартира да гние, което води до дисбактериоза и газове. Гниещата храна е добра основа за развитие на патогенни бактерии и гъбички. Те от своя страна черпят от силата на тялото и децата протягат ръка към сладкото. 

Получава се затворен кръг, възпалени вътрешности от съществуване на патогени, те черпят от силата на тялото, ние посягаме към бързи въглехидрати, а те водят до увеличаване на популацията на патогените (повече гърла за хранене желаят повече храна).

Нека не забравяме да напомним до какво води потреблението на доста захар. Първо – до запек и второ – до хиперактивност.

♥ Съпричастност към прочувствения свят на детето 

Когато се хранят, е значимо децата да не гледат телевизия и да не отклоняват вниманието си с електронни устройства.

Бъдете съпричастни към детето си и го подкрепете. Нека това е мотив да измененията и личните си хранителни привички, давайки образец: 

лишете менюто му от захар, въглехидрати и млечни продукти; постоянно му давайте най-малко два избора, правете менюто за една седмица напред дружно с него. Нека и то го утвърди, по този начин по-късно няма да има мотив за операции и тръшкане; давайте му, когато имате опция, да пие топла водичка; увеличете физическата интензивност, което ще помогне на лимфата да се освободи от токсините; говорете за прочувственото му положение, тъй като това е зов да го виждат. Може е почнало да пълнее след поява на второ дете в семейството; не го критикувайте.

Децата са отражение на атмосферата в фамилията, по тази причина променете себе си, с цел да са здрави те.  

Автор Марияна Стайкова, магистър-фармацевт и холистичен специалист по биорезонансна диагностика
От Съветите на

Източник: Мамапедия
Снимка: Vidal Balielo Jr. / Pexels

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР