Защо някои любовни афери нямат срок на годност? Срок на

...
Защо някои любовни афери нямат срок на годност? Срок на
Коментари Харесай

Защо някои любовни афери нямат срок на годност

Защо някои любовни афери нямат период на валидност? Срок на омръзване. Отегчаване. Изчерпване. На тръпката сред двама души. Емоциите. Страстта. Всяка жена мечтае за прекрасен живот. Щастлив брак. Семейство. Деца. Любящ брачен партньор. Верен – най-важното. Но за жалост от време на време любовта не е тази, за която сме мечтали в детството и която ни е показана в приказките. Защото те са художествена небивалица, която не показват действителността. Особено в света, в който живеем през днешния ден. Свят на разврат. Изневери. Свят, в който множеството мъже се водят от предписание „ колкото повече, толкоз по-добре “. Свят, в който значение има количеството, а не качеството.

Дори и той да има най-красивата и добра брачна половинка – ще ѝ изневери. Да, ще го направи. Може би другите хора към него ще го нарекат „ слепец “. Защото не вижда какво богатство има. Какъв подарък от Бог. И все пак, нищо няма да му попречи да има любовни афери с други дами. Зад гърба на своята. Въпреки нея. Въпреки добротата ѝ. Отдадеността ѝ. Нежността ѝ. За него тя е красиво цвете, само че той желае цялостен букет. Или градина. От цветя. Защото едно цвете не му е задоволително. За егото му. Тя не му е задоволително. Но по този начин вършат мъжете. Е, не всички. Но множеството – да.

Ето за какво някои афери не престават с години.

Според изследване, аферите, които не престават по-дълго от година, са тези сред двама женени. Тоест и той и тя си имат законни половинки, само че това не им пречи да се виждат скрито. Те са удовлетворени от актуалните си сътрудници, само че като че ли нещо им липсва. И го намират един в различен. Не желаят да разрушат фамилиите си и ясно осъзнават какво вършат.

Някои хора са полиаморни

Тоест желаят да имат повече от един сътрудник. Любовните аферите може да бъдат доста стресиращи. Защото, когато се показваш на обществени места с твоята държанка, постоянно може да ви види някой прочут на твоята брачна половинка и да ѝ показа видяното. И от терзанието, което и двамата изпитвате, няма да съумеете изцяло да се насладите на момента.

Кога ще настъпи краят?

Някои мъже няма да спрат да се виждат с други дами, до момента в който не бъдат хванати в крачка. Но даже и по-късно, е прекомерно евентуално да продължат да го вършат, единствено че по-внимателно този път. Мъжете осъзнават, че постъпват неверно. Но обожават тази тръпка и усета на неразрешеното. Изпитват наслаждение, че предават брачната половинка си и това може да се дължи на:

– Отмъщение към нея за минали дейности, които са го наранили.

– Чувстват се подценявани във връзката и неоценени.

– Не са положителни хора и се радват, когато хората, които обичат са засегнати.

Чувстват се свободни и отпуснати

Понякога да си в брак с някого може да бъде задушаващо. Стресиращо. Натоварващо. И тъкмо в този миг, когато усетиш, че отсрещният сътрудник те задушава, ти прибягваш към нещо, което да те накара да се почувстваш по-добре. Както наркоманите протягат ръка към опиатите всякога, когато търсят избавление. Аферите могат да бъдат освобождаващи. След брака нещата се трансформират. Тръпката и любовта избледняват. Интимността и пристрастеността не са същите. И любовната спекулация с непознатата жена, напомнят на мъжа тъкмо тези страсти, които са изчезнали от живота му.

Да, може би той обича своята брачна половинка. Но любовта не е задоволително изискване за сполучлив брак. И когато нещо у дома му липсва – той излиза и си го намира на друго място. И нормално това място е жена. Ето по този начин се случват изневерите. Най-големият боязън за една жена. И най-голямото изменничество.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР