Защо експериментът му стана сензация в световните медии? Да се завърнеш

...
Защо експериментът му стана сензация в световните медии?
Да се завърнеш
Коментари Харесай

Да се завърнеш от 21 век, в желязната ера: Българинът, който заживя в държавата на викингите ВИДЕО

Защо опитът му стана сензация в международните медии?
Да се завърнеш от 21 век, в желязната епоха. Това предизвикателство си слага Тони Генов, българин, който живее в Дания. Той живее в страната, където е измислено легото, където Bluethooth-a е кралска фамилия и където варят бира още от желязната ера. Държавата на викингите – Дания, е втора татковина за едно момче от България, предава NOVA.
Почти като в приказките на Ханс Кристиян Андерсен – 23-годишният Тони от Свиленград взема решение да заживее като в приказка. Телепортира се не къде да е, а в желязната ера. За 24 часа се потапя в друго време. Съвременният човек става Железният човек.

„ Имаше “Хладилник ” от желязната епоха, доста ме изненада – кану, фурна. Видях места, където са се правили жертвоприношения “, сподели продуцентът Тони Генов.
Забравя за топлата вода, мекото легло, мобилния си телефон и преносим компютър. Завръща се в предишното и заживява, по този начин както хората от преди 2000 година
Тони взема решение да излезе от зоната на удобния живот в 21 век. В Дания има музеи навън за авантюристите, които желаят да попаднат за денонощие, а за какво не и за повече в друга ера. Така и момчето от България се самопредизвиква и се гмурва в един баснословен свят.
„ Други хора живееха с мен, тъй като в случай че не бяха те, аз щях да съм загубен още на първия час. Аз спях в барака от плява, с малко кожа и бях доста обезпокоен по какъв начин ще дремя. Имаше една мишка, която ми изкара акъла “, сподели още Генов.

Хората от желязната ера се къпят във водите на езерото, покрай колибите. Единственият предмет от съвремието е дребна камера, с която Тони запечатва всеки миг от опита си. От просто развлечение видеото за живота в желязната ера става сензация в обществените мрежи и доближава до милиони консуматори. За броени часове Тони попада в светлината на прожекторите и на международните медии.
Когато не ескпериментира с пътувания във времето, българинът работи по плана си „ Devoted Daydream “ – търси и продуцира надарени, само че незнайни музиканти из кралство Дания. Успява да пробие в музикалната промишленост и снима видеа за някои от най-известните музиканти в скандинавската страна.
А дали скоро любознанието ще телепортира Тони и в друга ера от международната история, резервираме в загадка.

Инфо: dunavmost

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР