Защо денят започва така? Спада процентът на смъртните случаи спрямо новоразените

...
Защо денят започва така?
Спада процентът на смъртните случаи спрямо новоразените
Коментари Харесай

Подкрепяте ли по-твърди мерки на полицията при прояви, като на вчерашния протест в София?

Защо денят стартира по този начин?

Спада процентът на смъртните случаи по отношение на новоразените от Ковид, В Испания обмислят да преглеждат " Омикрон " като ендемична като " ендемична болест ".

Еко стикерите за коли най-вероятно ще отпаднат, само че пари за към този момент поставените няма да се връщат, сподели омбудсманът Диана Ковачева пред бизнес подкаста " Какво могат парите? "

Две огромни европейски дербита се играха за Суперкупите на Испания и Италия. В полуфинален конфликт в испанския шампионат, един против различен се изправиха Реал Мадрид и Барселона в най-голямото футболно дерби на света - " Ел Класико ". След 120 минути игра победител в него се оказа тимът на Реал, който продължи напред към неделния край в конкуренцията.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Въпреки плътния полицейски кордон към Народното събрание през вчерашния ден по време на митинга на " Възраждане " и авансово приготвеното водно оръдие, резултата бе деветима ранени служители на реда, физически и вербално нападнати ефирен екипи и двама арестувани протестиращи.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР