Защо денят започва така? След фанфарите за напредък в преговорите

...
Защо денят започва така? След фанфарите за напредък в преговорите
Коментари Харесай

439 загинали на пътя през 2021 г. Мислите ли, че подготовката на водачите е слаба?

Защо денят стартира по този начин?

След фанфарите за прогрес в договарянията сред Русия и Украйна, през днешния ден двете страни се връщат към действителността: ще мине дълъг път преди подписването на контракт, а позитивните сигнали " не стопират детонациите или снарядите ".

Шанхай впрегна сили за тестване на жителите си, 4000 се оказаха безсимптомни, само че с Ковид.

Бившият народен представител и консултант на Бойко Борисов - Яне Янев, отглежда говеда в родния си Сандански.

Юношеският народен тим на България до 17 години се класира по чудноват метод за Европейското състезание в Израел през май, съобщи " ". Това се случи след тъждество на нашите в мач против Република Ирландия, приключил 2:2. Успехът остави България на втората позиция в таблицата с актив от четири точки и това изглеждаше, че ще е задоволително за класиране на шампионата. А то стана факт едвам след изненадваща победа на Люксембург над Англия с 2:0, която изравни индикаторите на дребната страна с тези на нашите и единствено един от двата тима можеше да продължи напред, защото най-слабият втори в групите отпада. Оказа се, че разлика от един жълт картон прати България на шампионата в Израел.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Увеличение на жертвите и злополуките регистрира отчет за травматизма по пътищата през предходната година - починалите са с 97 повече от 2020-а, ранените - с 488, а тежките произшествия - с 370. През 2021 година максимален е броят на злополуките в петък - 981, а минимален в неделя - 733. Във вторник броят на починалите е максимален - 123-ма, а минимум са жертвите в четвъртък - 60. За първи път починалите при самокатастрофи доближават броя на тези, изгубили живота си при конфликт на два автомобила. 219 са жертвите на удари в дърво, дирек, катурване в канавката и други сходни катастрофи. При конфликт сред коли са починали 220 души през 2021 година, написа " 24 часа ".

Ето за какво ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР