Защо денят започва така? Нов въздушен удар близо до украинската столица

...
Защо денят започва така?
Нов въздушен удар близо до украинската столица
Коментари Харесай

Подкрепяте ли незабавни преговори с Украйна за членство в ЕС?

Защо денят стартира по този начин?

Нов въздушен удар покрай украинската столица Киев имаше нощес. Президентът Зеленски прикани всички страни по света да затворят въздушното си пространство за съветски самолети.

Народното събрание ще гласоподава оставката на военния министър Стефан Янев. Самият той благодари на жителите, които излязоха да стачкуват в негова отбрана.

Честита Баба Марта!

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Президентите на осем централно- и източноевропейски страни приканиха държавите-членки на Европейски Съюз неотложно да дават на Украйна статут на страна претендент за участие в Европейски Съюз и да стартират договаряния за участие, съобщи Ройтерс, като се базира на оповестено общо намерено писмо.

" Ние, президентите на страните от Европейски Съюз: България, Чехия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия и Словения, мощно имаме вяра, че Украйна заслужава да получи незабавна вероятност за присъединение към Европейски Съюз ", се споделя в писмото. Малко по-рано украинският президент Володимир Зеленски подписа заявление за присъединение на Украйна към Европейски Съюз.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР