Върхова католическа група за политическо застъпничество призовава Националната футболна лига

...
Върхова католическа група за политическо застъпничество призовава Националната футболна лига
Коментари Харесай

Католическа група поставя под съмнение ангажимента на NFL за „включване“ след отговор на религиозната реч на играча

Върхова католическа група за политическо покровителство приканва Националната футболна лига (NFL) за изказванията, че има „ ангажимент за включване “, след което се пробва да се дистанцира от състезател поради изпълнената му с религия встъпителна тирада.

CatholicVote пристигна в отбрана на играча на Chiefs Харисън Бъткър в писмо до NFL Комисар Роджър Гудел и основният изпълнителен шеф на Kansas City Chiefs Кларк Хънт в четвъртък, откакто ритникът беше компрометиран поради речта си в Бенедиктинския университет за това по какъв начин „ истината е в малцинството “.

В рамките на първите няколко минути от речта си, Бъткър удари президента Джо Байдън за това, че има про-абортна позиция, до момента в който се разпознава като католик, като сподели, че президентът е „ задоволително подведен, с цел да се прекръсти по време на протест за абортите “. Наред с детайлностите за католическата си религия, Бъткър засегна няколко други противоречиви политически тематики, в това число ин витро оплождане (IVF), разнообраз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР