Защо денят започва така? България и Северна Македония са в траур.

...
Защо денят започва така?
България и Северна Македония са в траур.
Коментари Харесай

Добра идея ли е цените на тока и парното да бъдат замразени от 1 януари?

Защо денят стартира по този начин?

България и Северна Македония са в печал. Десетки животи изгоряха за часове на автомагистрала " Струма " и в село Рояк.

Лек спад на новите случаи на COVID-19. На този декор смъртността остава висока.

Продължават експертните диалози за съдружно съглашение. А ние ви питаме: " Добра концепция ли е цените на тока и парното да бъдат замразени от 1 януари? " ви питаме през днешния ден.

Докато Кипър се чуди по какъв начин да изгони мигрантите, папа Франциск ще даде леговище на част от тях.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Вчера се организираха първите диалози на екипи от " Продължаваме промяната " с Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ", а тематиките бяха " Енергетика ", " Икономика ", " Транспорт " и " Правосъдие ".

Неочаквана концепция за заледяване на цени, неприсъща на пазарната стопанска система, се оказа сплотяваща, написа " ". На енергийната намира се оказа, че четирите партии поддържат концепцията цените на тока и парното за семействата да бъдат замразени от 1 януари. Първи тематиката повдигна някогашният стопански министър Трайчо Трайков от името на " Демократична България ". Той бе подсилен от Иван Хиновски от " ИТН ". И водещият на срещата от " Продължаваме промяната " Асен Василев също стартира тематиката държавното управление, Народното събрание и КЕВР да обмислят опазване на цените от 1 януари.

Според сегашните правила на регулатора цените на тока и парното се трансформират най-често един път на шест месеца. След повишаването на газа и на тока на свободния пазар се чака от Нова година да има нарастване на парното и електричеството за битовите консуматори. Прогнозите на специалисти са, че това повишаване ще е в границите на 20-30%.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР