Защитникът Юта Накаяма от Хъдърсфийлд ще пропусне Световното първенство заради

...
Защитникът Юта Накаяма от Хъдърсфийлд ще пропусне Световното първенство заради
Коментари Харесай

Японски национал пропуска световното в Катар

Защитникът Юта Накаяма от Хъдърсфийлд ще пропусне Световното състезание поради травма. Накаяма е получил контузията в мач от шампионата на британската Лига Чемпиъншип единствено ден след оповестяването на състава на Япония за Мондиала в Катар.

Накаяма е наранил ахилесовото си сухожилие по време на мача със Съндърланд през вчерашния ден. От клуба му Хъдърсфилд оповестиха, че лекуването постанова наложителна интервенция и тя ще го извади освен от Световните финали, само че и от целия сезон до края.

" Самураите ", какъвто е прякорът на тима, първи ще дойдат в Катар, идвайки за шампионата другата седмица. Те започват шампионата на 23-и този месец против Германия, а другите два тима в група Е са Испания и Коста Рика.

Японският тим ще може да размени Накаяма с нов футболист, защото по разпоредбите на ФИФА промените в 26-членните тимове са вероятни до ден преди началото на шампионата.

" Всички сме доста смутени от новината, че Юта няма да може да се причисли към Япония за Световното. Това е място и опит, които той си завоюва изцяло справедливо с оглед мачовете, които изигра в последните меcеци, съобщи мeниджърът на Хъдърсфилд Марк Фодерингъм.

Хъдърсфийлд е на последното 24-о място в дивизията все още с 15 точки след 17 изиграни мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР