Защитникът Виктор Попов е единственият футболист от българския национален отбор,

...
Защитникът Виктор Попов е единственият футболист от българския национален отбор,
Коментари Харесай

Виктор Попов е под въпрос за мача срещу Азербайджан

Защитникът Виктор Попов е единственият футболист от българския народен тим, който изпитва здравословни проблеми след, призна селекционерът Илиан Илиев.

Крайният защитник е почувствал болки в аддуктора след края на

Според информациите става въпрос за остаряла контузия на Попов, чието присъединяване в идващия дуел против Азербайджан към този момент остава нестабилно.

В същото време той и неговите съотборници получиха отмора от треньорския щаб в остатъка от днешния ден, като по-късно през днешния ден наставникът Илиан Илиев и помощниците му ще се съберат, с цел да изгледат видео от успеха на азерите против Монголия с 1:0 през вчерашния ден.

Мачът България - Азербайджан от приятелския шампионат FIFA Series ще се организира на 25 март (понеделник) от 18:00 часа българско време на стадион " Тофик Бахрамов ". Срещата ще бъде излъчена НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg, като студийната ни стратегия стартира в 17:30 ч.

Програмата за утрешния ден пък планува " лъвовете " да проведат публична подготовка на оборудването, което ще одобри дуела. Заниманието е планувано за 18:30 часа в неделя (24 март).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР