Защитникът Страхил Попов не замина с националния отбор за гостуването

...
Защитникът Страхил Попов не замина с националния отбор за гостуването
Коментари Харесай

Национал не замина с тима за Северна Ирландия

Защитникът Страхил Попов не отпътува с националния тим за гостуването против Северна Ирландия. Десният бек на турския " Хатайспор " бе титуляр при загубата с 1:3 от Швейцария в четвъртък и игра цялостен мач. След това обаче не попадна в групата за мача с Италия (0:2), а в този момент е навън и за идната международна подготовка. До момента няма пояснение нито от БФС, нито селекционерът Ясен Петров за аргументите за освобождаването на Попов от лагера - травма, персонална причина, позитивен тест за COVID-19, треньорска преценка или друго. 

С отбора обаче отпътува Кирил Десподов, който контузи десния си гален при отбелязването на гола против Швейцария. Заради контузията футболистът на " Лудогорец " пропусна мача с Италия, само че очевидно ще има опция да играе в Белфаст.

Двубоят против Северна Ирландия от група С на пресявките за Мондиал 2022 е на следващия ден вечер от 21:45 ч. наше време и ще се предава по Българска национална телевизия 1. При заминаването никой от делегацията не направи изказвания от ограничения за сигурност и ограничение поради COVID-19. Петров ще приказва довечера на публична конференция.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР