Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че футболистите не

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че футболистите не
Коментари Харесай

Ван Дайк: Предстои ни тежка серия, но ние ще опитаме да се забавляваме

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк съобщи, че футболистите не могат да трансформират календара, само че могат да се забавляват на терена и да печелят мачове. " Мърсисайдци " ще изиграят 13 мача в границите на шест седмици.

" Просто ще се впуснем в тази серия и ще се опитаме да се забавляваме. Мачовете са доста, само че персонално за мен това е най-приятният интервал през годината. Просто играя по този начин, както го върша обикновено ", съобщи Ван Дайк в изявление за клубния уеб страница.
 Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с галактическа оферта
Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с галактическа оферта

ПСЖ към този момент отхвърли две предложения от страна на Реал (Мадрид)

" Останалите момчета мислят като мен. Ние сме футболисти и не можем да променим календара или да разредим мачовете. Можем просто да играем, да се забавляваме и да ги печелим. Надявам се да се разминем със съществени травми и по опция да запишем добра серия от резултати ".

Утре Ливърпул посреща Арсенал, който няма загуба в последните си осем мача във Висшата лига и се намира единствено на две точки от " алените " в класирането. Ван Дайк държи да види отговор на загубата против Уест Хем и прикани съотборниците си да покажат самочувствие. " Да, Арсенал несъмнено е във напредък и мачът ще бъде сложен. Анализирали сме ги добре. Имат проект на деяние на терена и разполагат с положителни играчи. Трябва да бъдем готови и да играем със самочувствие. Длъжни сме да се реваншираме пред почитателите ни за загубата в Лондон ", сподели още нидерландският защитник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР