Защитникът на Барселона Жерар Пике призна превъзходството на големия съперник

...
Защитникът на Барселона Жерар Пике призна превъзходството на големия съперник
Коментари Харесай

За пръв път в последните девет години "Реал" ни превъзхожда, каза Пике

Защитникът на " Барселона " Жерар Пике призна превъзходството на огромния противник " Реал " (Мадрид). Това се случи след втората загуба в границите на три дни.

С две победи - с 3:1 на " Камп ноу " и 2:0 на " Сантяго Бернабеу ", мадридчани прибавиха Суперкупата на Испания към сполучливата си година.

" За девет години, откогато съм тук, това е първият път, в който усещам, че " Реал " ни превъзхожда. Вярно е, че завоюваха Шампионската лига, само че наскоро дойдохме (на " Бернабеу " ) и победихме ", сподели бранителят.

Пике е измежду футболистите, които най-силно пазят достойнството на " Барселона " в съперничеството. Той постоянно се забърква в противоречиви обстановки поради дейностите или изявленията си против " Реал ".

" Не сме в най-хубавия си миг нито като тим, нито като клуб. Трябва да сме допустимо най-сплотени и да вървим напред. Трябва да приемем загубата и това, че " Реал " е по-добър. Сега повече от всеки път би трябвало да сме единни ", добави Пике.

Той и нападателят Луис Суарес получиха контузии в мача в Мадрид. Защитникът беше заменен през второто полувреме, а уругваецът игра цялостен мач макар терзанията в коляното.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР