Заразените с COVID-19 по света са между 50 и 85

...
Заразените с COVID-19 по света са между 50 и 85
Коментари Харесай

Броят на заразените с COVID-19 е до 85 пъти по-висок от данните

Заразените с COVID-19 по света са сред 50 и 85 пъти повече, в сравнение с демонстрират формалните статистики. Това може да значи доста по-ниска смъртност, както и генериран общ имунитет на популацията. Изводите са от изследване, оповестено в петък от специалисти от университета в Станфорд,за което написа чешкият уебсайт Lidovky.cz.

Изследването е извършено върху представителна извадка от 3330 души от Санта Клара, Калифорния. „ Нашето проучване е доста значимо, с цел да осъзнаем настоящето положение на пандемията “, споделя Еран Бендавид, професор по медицина в Станфорд и един от съавторите на проучването. „ Това е значимо и от позиция на епидемиологичните модели, които се употребяват за обмисляне на тактиката и въз основа на които оценяваме какво би могло да значи това за здравната система “, добави той. Според него броят на инфектираните хора в света е неведнъж по-голям от предстоящото.

Официалните данни в региона на Санта Клара да вземем за пример оповестяват за 1094 доказани случая и 50 жертви на пандемията. Според това изследване, което беше първото извършено в по-голям мащаб съгласно броя на хората, създали антитела, броят им в действителност ще подхожда на интервала сред 48 000 и 81 000 инфектирани единствено в този регион. Тестовете са извършени върху кръвни проби на здрави хора, които са изследвани дали са били инфектирани в предишното и евентуално са се възстановили от коронавирусна зараза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР