Заради влошаващата се епидемична обстановка от понеделник в Пловдивска област

...
Заради влошаващата се епидемична обстановка от понеделник в Пловдивска област
Коментари Харесай

Новите мерки в Пловдив: Заведенията до 23 часа с 50% капацитет

Заради влошаващата се епидемиологична конюнктура от понеделник в Пловдивска област влизат нови ограничения. Това заяви регионалният шеф Йордан Иванов след извършения през днешния ден Областен действен щаб.

Те плануват ограничаване до 50% в обектите на закрито, за които е въведен методът със зелен документ. Също по този начин се вкарва работно време от 5 до 23 ч на играни зали, казина, обекти за хранене и развлечения. Преустановяват се визитите на малолетни в търговски обекти вид молове без пълновръстен компаньон.

„ Препоръчваме също учестяване на графика на публичния превоз. Няма да се произнесем с съответни ограничения в учебните заведения, заради обстоятелството, че следва ваканция”, уточни регионалният шеф.

В хода на идната почивка от Министерство на вътрешните работи ще реализират чести инспекции в моловете за съблюдаване на рестриктивните мерки. Ръководството на Министерство на вътрешните работи ще организира и среща с охранителните компании в комерсиалните обекти с рекомендация за безкомпромисно следене на въведените ограничавания.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР