Заради продължаващите случаи на насилие с огнестрелни оръжия в САЩ,

...
Заради продължаващите случаи на насилие с огнестрелни оръжия в САЩ,
Коментари Харесай

Редица страни предупредиха гражданите си, пътуващи до САЩ, да бъдат предпазливи, заради зачестилото насилие с огнестрелни оръжия

Заради продължаващите случаи на принуждение с огнестрелни оръжия в Съединени американски щати, Англия, Австралия, Канада и други страни, издадоха предизвестие към своите жители, пътуващи в страната да бъдат с нараснало внимание, оповестява „ Нюзуик “.

Канадското държавно управление припомня на пътуващите в Съединени американски щати да се срещнат с това по какъв начин да реагират на въоръжен човек и поучава пътуващите да вземат защитни ограничения. 

В своите препоръки към жителите си Австралия също предизвестява пътуващите в Съединени американски щати да вземат защитни ограничения, а живеещите там австралийци – да преминат образование по пукотевица. 

Британското държавно управление посъветва жителите да бъдат деликатни, когато пътуват в непознати региони на Съединените щати и да заобикалят да се разхождат сами на по-малко оживени места, изключително през нощта.

По последни данни, от началото на годината до момента в Съединени американски щати е имало 208 случая на принуждение с огнестрелни оръжия.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР