Заради пандемията от коронавирус целия свят се промени. COVID-19 „удари“

...
Заради пандемията от коронавирус целия свят се промени. COVID-19 „удари“
Коментари Харесай

Потрес без край! Най-лошите СНИМКИ на абитуриентки взривиха мрежата

Заради пандемията от ковид целия свят се промени. COVID-19 „ удари “ даже и образованието. Всички възпитаници стопираха да навестявам школата и минаха на цифрово образование.

Може да се каже, че най-ощетени от пандемията се оказаха зрелостниците. Всички знаят какъв брой трогателен и предстоящ е абитуриентският бал за всеки – без значение дали е момче или момиче.

Хората, претърпели този миг, и до ден сегашен пазят мемоари за този паметен ден. Е, от време на време те са положителни, различен път неприятни, а се случва и да няма такива поради огромното количество алкохол, което е било използвано в абитуриентския ден

Освен спиртните питиета всички се вълнуват от самото тържество, първокласните банкетни зали, лимузини и нощни заведения до сутринта. Като че ли на назад във времето остава обстоятелството, че завършването поставя завършек на цялостен един интервал от живота на даден човек.

И макар, че всички приканват завършващите да отсрочат абитуриентските си балове поради заплахата от разпространяване на ковид, мнозина възпитаници въпреки всичко взеха решение да отпразнуват завършването си с обилни тържества.

Безспорно девойките са най-развълнувани. Те треперят за тоалета, грима, прическата, високите токове, маникюра, аксесоарите и какво ли още не.

Много ученички са невъобразимо красиви в абитуриентския ден, само че дано си признаем – има и такива, които наподобяват просто потресаващо. То е кич, пъстрота, голотия… напряко смут!

От jenata.blitz.bg попаднаха на редица скандални снимки, уловили най-зле изглеждащите абитуриентки. Те съумяха да потресат мрежата с външния си тип.



Но в случай че желаете да видите фотосите, уловили скандално изглеждащите абитуриентки, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР