Заради летните ремонти в София променят движението на участъци по

...
Заради летните ремонти в София променят движението на участъци по
Коментари Харесай

Ремонти променят движението на София, край на големите тапи преди 15 септември

Заради летните поправки в София трансформират придвижването на сектори по бул. „ България”, ул. „ Московска”, бул. „ К. Величков” и други Ден по-рано отвориха за придвижване на коли бул. „ Васил Левски “. Очакваше се преасфалтирането да завърши в неделя. Градската администрация цели главните поправки по транспортната инфраструктура да приключат преди 15 септември, написа " Труд ".

Заради ремонта на трамвайни релси по бул. „ България” от 6 до 16 август се не разрешава влизането на транспортни средства по последна лява лента от булеварда, в сектор от 290 м преди бул. „ П. Тодоров” и в сектор от 290 м след бул. „ П. Тодоров”, в посока бул. „ Черни връх”. Забрана има и по последна лява лента на бул. „ България”, в сектор от 290 м преди бул. „ Гешов” и в сектор от 290 м след бул. „ Гешов”, в посока бул. „ Гоце Делчев”. От 6 до 16-ти август се трансформира маршрутът на трамвайна линия 7 и автобусна линия 304.

На 13 и 14 август се затваря кръстовището на ул. „ Московска” и ул. „ Париж”, от 15 август до 12 септември – сектора от ул. „ Париж” до ул. „ 11-ти август” и от 13 до 14 септември – кръстовището на ул. „ Московска” и ул. „ 11-ти август”. Заради градежа на първото в София общо обособено трасе за трамваи и рейсове по бул. „ К. Величков” в обособени ленти от булеварда е плануван ремонт до 4 септември. От 3 август до 30 септември се не разрешава влизането на транспортни средства по ул. „ Граф Игнатиев” от ул. „ 6-ти септември” до ул. „ Цар Шишман”. От 10 до 31 август се не разрешава влизането и по ул. „ Г. Раковски” в сектора от ул. „ Хан Крум” до ул. „ Гурко”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР