Заради лесния начин да запази печката чиста, последователите на американката

...
Заради лесния начин да запази печката чиста, последователите на американката
Коментари Харесай

Американка измисли как да поддържа печката чиста, нарекоха я мързелива

Заради лесния метод да резервира печката чиста, почитателите на американката я наскърбиха грубо

Малко откакто американката споделила по какъв начин пази печката си чиста, тя съжали, че е демонстрирала своя опит в обществените мрежи.

Джесика Пънч се занимава с домакинство от няколко години. Тя прави това редом с развъждането на децата си. Когато обаче наследниците лишават прекалено много време, всяка жена в действителност желае и търси метод да усъвършенства процеса на готвене и разчистване, тъй че тези задания да ви лишават скъпи часове, които може да се употребяват за отмора.

Джесика Пънч намерила метод да го направи. Преди няколко дни тя споделила лайфхак във Facebook за това по какъв начин се поддържа чиста печка в продължение на повече от 10 дни. Както отбелязва Джесика, тя се уморява да я мие след всяко готвене и този способ й разрешава да не губи време в разчистване и по този начин нататък…

И по този начин, Пънч сложила лист алуминието фолио под газовите горелки на плота. Според американската стопанка това почнало доста да опростява живота й. Тук би трябвало да отворим скоба и да кажем, че метода, по който американката пази печката си чиста, е подобаващ най-вече за газови печки и котлони.

„ Ето по какъв начин подкрепям печката си чиста 10 дни. Така не е нужно да я мия всеки ден. Следвайте ме за повече съвти “, написа тя във Facebook.

Вместо да бъде похвалена, Джесика беше изправена пред яростна рецензия

Последователките ѝ започнаха да укоряват американката, че просто е мързелива и не желае да чисти личната си кухня. Според тях, с такова фолио, печката наподобява неуместно.

„ Съгласно тази логичност, дано да постелем чаршафи по подовете, с цел да не ги мием, и найлони да сложим върху диваните “, „ И какво му е положителното на това? Изглежда жалко “, “ Ако не работиш и си стоиш у дома, за какво не можеш просто да си почистиш печката след готвене “, означават почитателите ѝ.

Джесика отговори единствено на един ядосан коментар, поставяйки завършек на тази полемика. „ Правя това, което ми оказва помощ, и това, което считам за належащо, и мнението на анонимните злобари не ме тормози ни най -малко “, сподели американката.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР