Запушените канализационни тръби са общ проблем, който обикновено се случва

...
Запушените канализационни тръби са общ проблем, който обикновено се случва
Коментари Харесай

Имате проблем с канализацията си? Ще останете в шок от този трик

Запушените канализационни тръби са общ проблем, който нормално се случва в домовете, където канализацията и отоплителните системи са остарели. В една сходна къща живее моята баба. Ох, какъв брой доста се е срещала с този проблем…
Ужасната миризма и честото запушване толкоз доста са я уморили, че през множеството време старицата избира да бъде някъде из страната, надалеч от града. Обърнете внимание на обстоятелството, че баба ми е към момента бизнес дама. По време на нейното неявяване, тя дава чартърен жилището си за малко пари на студенти, които не са прекомерно капризни към жилищното строителство.
Един ден баба ми била изумена от обстоятелството, че в тоалетната изцяло отсъствала неприятната миризма от тръбите. Както се оказало по-късно, една от тогавашните й квартирантки употребила няколко средства, които ги има във всяка къща…
Как да отпушите тръбите си?

250 грама сода за самун
100 грама бял дестилиран оцет
2,5 литра топла вода
остарял огромен парцал

Нагрейте, а най-добре сварете оцет в дребна тенджера. Изсипете 250 грама сода в канала, а по-късно бързо налейте оцета в мивката. Веднага откакто извършите тази операция, запушете канала с огромен остарял парцал. Смесването на оцета и содата за самун ще провокира химична реакция, която оказва помощ за разчистване на запушените тръби.
Оставете сместа от оцет и сода за самун да работи в продължение на 30 минути. През това време затоплете към 2,5 литра вода. След това постепенно налейте топлата вода в канала. В никакъв случай не наливайте топла вода в тоалетната!
С тази процедура ще почистите всичките затлачвания. Ако при първия опит, не сте съумели да отпушите канализацията, просто повторете всички операции още веднъж.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР