Заповедта на Министерство на здравеопазването, публикувана на 27 октомври, която

...
Заповедта на Министерство на здравеопазването, публикувана на 27 октомври, която
Коментари Харесай

Промени в програмата на Plovdiv Jazz Fest 2020 |

Заповедта на Министерство на здравеопазването, оповестена на 27 октомври, която промени броя на местата от 50% на 30% от общия потенциал на провежданите културни събития, наложи сериозна метаморфоза и в програмата на шестото издание на Plovdiv Jazz Fest. 

За голямо страдание, двата концерта от откриващата вечер (05 ноември) на пианиста Живко Петров и китаристите Веселин Койчев и Цветан Недялков, дружно с квартета The Teachers, ще бъдат отсрочени за пролетните месеци. Сумите за всички закупени билети ще бъдат възобновени.

При зародилите условия, гостуването на басиста Ричард Бона, няма да се реализира. Концертът на пианиста Антони Дончев и барабаниста Христо Йоцов и тяхната групировка „ Акустична версия “ остава на 06 ноември от 21:00 ч. Преди него, от 19:30 ч., Милен Кукошаров ще показа своя нов план Wind Harmonium. Сумата за всички закупени досега билети ще бъде възобновена и в случай че посетители на фестивала желаят, ще могат да закупят още веднъж билет за довечера, само че на стойност 30 лева

Продажбата на билети за двата концерта на Авишай Коен трио е спряна. Все отново обстановката постанова следните промени:

- по всяка възможност, няма да е допустимо да бъдат спазени авансово закупените места. Екипът на фестивала ще спомага напълно на гостите, с цел да може настаняването да бъде бързо и спокойно;

- хората, които са закупили билети за 14 и 19 ред на 07 ноември от 19:30 ч., ще бъдат пренасочени към концерта от 21:00 ч. Не е нужно билетите да бъдат презаверявани. Ако тези хора нямат опция да участват на по-късния концерт, могат да върнат своите билети и сумата за тях ще бъде възобновена. 

Всички Фестивални билети (Grand Pass) могат да бъдат върнати и сумата, вложена в тях ще бъде възобновена. Гостите със закупени Grand Pass-ове могат да вземат билети за 06 и 07 ноември. Те са единствените, които ще имат опцията да получат билет за концерта на Авишай Коен на 07 ноември от 21:00 ч.
За задачата е нужно в уеб страницата на Eventim (в концерта на Авишай Коен трио) да вкарат промо кода от първите 20 числа от баркода на закупеният към този момент Grand Pass.

Процедурата за връщане на билетите е следната:

Сумите за билетите, закупени от мрежа на EVENTIM, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.

* Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес - София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай че билетите са закупени от уеб страницата на EVENTIM:

- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централен офис на EVENTIM: София, ул. " 6-ти септември " 58 и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени;
- с натрапен платеж или по банков път – феновете би трябвало да върнат билетите на адрес: София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен период за връщане на билетите е 06 ноември.

Екипът на Plovdiv Jazz Fest откровено се извинява за неудобството, което предизвиква и остава разполагаем за цялостно подпомагане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР