Запотеното огледало често ме ядосва. Когато банята е топла и

...
Запотеното огледало често ме ядосва. Когато банята е топла и
Коментари Харесай

Нанесете обикновен сапун върху огледалото и ще се изненадате какво се случва

Запотеното огледало постоянно ме ядосва. Когато банята е топла и влажна, не можете да се огледате, а след избърсване огледалото остава замъглено за дълго време…
Ако познавате това неприятно възприятие, се възползвайте от тази потвърдена техника! Тя работи неотложно и оставя огледалото в банята дълго време, като го защищава от изпотяване.
Сапун против запотени стъкла, ето какво да извършите:
1. Чистото огледало е освен красиво, само че и комфортно. За да запазите стъклото чисто даже и след един час топъл душ, можете да се възползвате от тази гениална идея…
2.  Необходим ви е единствено елементарен корав сапун. На изсъхнало огледало по цялата повърхнина нарисувайте дребни квадратчета или линии благодарение на сапун.
3. Първоначално огледалото ще бъде замазано…
4. Трябва да избършите сапунените квадрати с забрадка. Избършете усърдно изсъхналия сапун, до момента в който изчезне изцяло от повърхността.

5. Резултатът е ослепително огледало. Благодарение на този трик, огледалото в банята няма да се запотява при никакви условия!
6. Сапунът ще ви защищити от запотяване на очилата през зимата! Със стъклата на очилата направете следното: нанесете малко сапун и изтрийте с забрадка. Чудесно!
7. Дори маската за гмуркане може да бъде предпазена от запотяване благодарение на сапуна!
Винаги в дома си имате най-хубавия и доста елементарен инструмент против запотяването на очила! Сега огледалото в банята ще демонстрира единствено ясното ви отражение, не забравяйте да се усмихвате по-често, оглеждайки се в него.


Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР