Заподозреният за извършването на две убийства в Костенец Стоян Зайков,

...
Заподозреният за извършването на две убийства в Костенец Стоян Зайков,
Коментари Харесай

Директорът на ОД МВР-София: Спрямо Зайков полицаите не са използвали оръжие

Заподозреният за осъществяването на две убийства в Костенец Стоян Зайков, който 20 дни се укриваше от полицията, беше открит нощес в региона на Долна баня. След опит да бъде арестуван, Зайков почнал престрелка, служителите на реда му отвърнали с предупредителна пукотевица, след което беглецът се е самоубил.

През 20-те дни Зайков се е движел непрекъснато. Полицаи са го забелязали нощес, при което са били образувани екипи за неговото задържане. Имало е предупредителни изстрели, по отношение на него не е използвано оръжие или каквато и да било физическа мощ - това разяснява тази заран шефът на ОД Министерство на вътрешните работи - София Николай Спасов.

Раната на Зайков е в торса, сподели още Спасов. По думите му самоубийството е 12 диаметър, най-вероятно самоделка. Полицаите не употребяват 12 диаметър оръжие, разяснява още Николай Спасов.
 Издирваният от полицията Стоян Зайков от Костенец се е самоубил (СНИМКИ) Издирваният от полицията Стоян Зайков от Костенец се е самоубил (СНИМКИ)
Издирваният от полицията Стоян Зайков от Костенец се е самоубил довечера след престрелка с органите на реда. След полицейска интервенция, Зайков е бил...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР