Започват ремонтните дейности по стълбищния подход, който свързва ул. Христо

...
Започват ремонтните дейности по стълбищния подход, който свързва ул. Христо
Коментари Харесай

Започват ремонтите по три основни градски стълбища в Дупница

Започват ремонтните действия по стълбищния метод, който свързва ул. " Христо Ботев " и ул. " Кокиче " в Дупница, споделиха от Общината.

На процедура отсам минава главният поток пешеходци от кв. " Бешика " към жп и автогарата, както и учениците, които учат в Средното езиково учебно заведение " Отец Паисий ".

Т.г. ще бъдат ремонтирани още две градски стълбища.

Стълбището сред улиците " Христо Ботев " и " Кокиче " е и с огромна денивелация, стръмно е. Не е ремонтирано от десетилетия и обрушаванията по него са съществени.

От електроразпределителното сдружение подмениха кабелите, а към този момент започва и работата по ВиК за замяна на тръбопровод в сектора. След полагането на новите тръби, ще има прекъсване водоподаването на живущите в сектора, до момента в който бъде трансферирано подаването по новия тръбопровод. Това ще отнеме няколко дни.

Веднага по-късно стартира и ремонтните действия по построяването на стълбищния метод. Предвидената за тази активност сума от бюджета на Община Дупница е 50 000 лева

Ще бъдат ремонтирани и стълбището към Градската градина и това при Еврейските гробища - общо за към 200 хиляди лв., споделиха от администрацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР