Започват номинациите за 2022 г. за традиционната класация на Община

...
Започват номинациите за 2022 г. за традиционната класация на Община
Коментари Харесай

Започват номинациите за „Спортист на Община Разград за 2022 г.“

Започват номинациите за 2022 година за обичайна ранглиста на Община Разград за установяване на най-хубавите спортисти на годината.

Първоначалните номинации се правят от спортните клубове, които са развивали дейна учебно-тренировъчна и  спортно-състезателна активност на територията на общината през годината. Ръководствата на 18 клуба са осведомени с писма, че имат опция да предложат свои състезатели за влиятелната ранглиста. Номинациите се вършат посредством попълване на авансово направени бланки, оповестени на уеб страницата на Община Разград в секция „ Образование и спорт “: https://www.razgrad.bg/activities-and-services/activities/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/protsedura-po-izbor-na-desette-nay-dobri-sportisti,-nay-perspektiven-mlad-sastezatel,-nay-dobar-otbor-i-nay-dobar-trenyor-20-na-obshtina-razgrad-za-2022-godina. Попълнените бланки дружно с копия от протоколите от публични надпревари, доказващи класиранията на състезателите, би трябвало да бъдат подадени до 25 ноември 2022 година в деловодството на Община Разград или на ел.поща:.

Припомняме, че премиите са в четири категории. Новост в главната категория – „ Най-добър състезател на 2022 година “ – е, че тази година освен клубовете, разрастващи самостоятелни спортове, а и тези от груповите спортове, ще могат да вършат по две номинации, а не по една. Условието за груповите спортове обаче е класиранията на двамата номинирани да не са реализирани в една и съща възрастова група.

По едно би трябвало са предложенията от всеки клуб за другите три категории: „ Отбор на годината “, „ Треньор на годината “ и „ Най-перспективен млад играч “. За последната категория условието е състезателят да е до 14-годишна възраст, а в категорията за най-хубав треньор се награждават двама треньори – в самостоятелните и в груповите спортове.

Събраните от всички поискали да вземат участие в класацията клубове номинации се преглеждат от комисия, назначена от Кмета на Община Разград, в която вземат участие: ръководителят на комисията по спорта в Общинския съвет, представители на локалните медии и спортни специалисти. Класирането се прави по авансово оповестени критерии в одобрени от градоначалника Правила за изискванията, критериите и механизма за установяване на 10-те най-хубави спортисти, най-хубав тим, най-перспективен млад играч и най-хубав треньор за 2022 година, които са оповестени на уеб страницата на Община Разград. В категорията „ Най-добър състезател “ съгласно събраните точки се оформя десетка, а в другите три категории се излъчва по един притежател на наградата.

Класирането ще бъде осъществено до 30 ноември, след което ще бъдат връчени и премиите. Точната дата и място на церемонията за награждаване на „ Най-добрите спортисти на Община Разград за 2022 година “ ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР