Започващият в началото на следващата седмица автомобилен салон в Женева

...
Започващият в началото на следващата седмица автомобилен салон в Женева
Коментари Харесай

Автосалонът в Женева бе отменен заради коронавируса

Започващият при започване на идната седмица авто салон в Женева беше анулиран поради разпространяването на ковид. Правителството на Швейцария взе решение да забрани всички мероприятия на територията на страната, на които може да се съберат повече от 1000 души на едно място. През 2019 година Коплексът Palexpo, в който се организира ревюто, беше посетен от над 600 000 души.
Организаторите на автосалона оповестиха, че се надяват той да бъде извършен по-късно тази година. Така изложбата в Женева последва ориста на най-голямото в света ревю за мобилни телефони (Mobile World Congress), което трябваше да се организира в Барселона тази седмица, само че също бе анулирано поради ковид. „ Жертви “ на заболяването по-рано станаха автосалонът в Пекин през април и надпреварата за Голямата премия на Китай от Формула 1 в Шанхай.
В същото време, компанията Hyundai спря производството на коли в предприятието си в Улсан (Южна Корея), откакто един от чиновниците бе диагностициран с рисковото заболяване. Така най-голямото автомобилно дружество в света стопира работа за неустановен период поради ковид. Годишно този коплекс, който включва 5 завода на Hyndai, създава 1,4 млн. автомобила. В него работят 34 000 души.
В Улсан се сглобяват доста модели на Hyundai, включително средноразмерните и огромни кросоувъри Palisade, Tucson, Santa Fe и Genesis GV80. Заводът е затворен за неопределен срок, като това стана тъкмо сега, в който компанията последователно стартира да възвръща производството в 5 други свои предприятия. Те бяха прекратили работа, защото има дефицит на съоръжение, което се доставя от Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР