Започваме тази седмица с почивен понеделник, но след това ще

...
Започваме тази седмица с почивен понеделник, но след това ще
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи, които да пробваме в последната седмица от май

Започваме тази седмица с почивен понеделник, само че по-късно ще би трябвало още веднъж да минем на работна вълна и защото времето ще бъде непостоянно, е добре да имаме някакви по-леки връхни облекла на разположение. Това може да бъде грациозен блейзър, който носим и като част от или в композиция с тишърт и дънки, може да бъде риза-яке от по-плътна материя (която е измежду модерно нещата още от края на зимата) или някоя макси жилетка, която да преметнем елегантно върху риза.

Utility гащеризоните също са подобаващи за това време на годината, когато нито е доста топло, нито студено, а те елементарно се комбинират и с обувки на ток, и с.

В някой от по-топлите дни бихме поставили цветна миди пола, която може да бъде солей или права и от сатен, като можем да ги съвместим с някой мек пуловер или още веднъж с тишърт и, според от това дали би трябвало да вървим до офиса, или не.

За тези от нас, които продължаваме да бъдем home office, ще ни бъде по-лесно, тъй като ще се възползваме от по-семпли и комфортни аутфити като обичания на, който включва дънки и къса жилетка.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР