Започваме с това, че всяко правило си има изключение, което,

...
Започваме с това, че всяко правило си има изключение, което,
Коментари Харесай

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Започваме с това, че всяко предписание си има изключение, което, обаче, не го отхвърля. Затова, в случай че откриете себе си и колегата си в идващите редове и все пак сте щастливи, то ние от сърце ви пожелаваме това благополучие да продължи цялостен живот! Но по-вероятното е към този момент да имате горчив опит и да се съгласите с написаното. Защото има характери, които просто не си пасват и това е. Няма положителни и неприятни, а несъвместими. А от позиция на астрологията това са следните зодии.

Водолей и Риби

Водолеите са свободолюбиви хора, които с голям интерес учат всички благоприятни условия, които животът им предлага. Действията им са непредвидими и нормално водени от желанията им сега. Не умеят да демонстрират възприятията си, нито пък си падат по сантименталните изненада. Рибите от своя страна държат точно на това. Те няма по какъв начин да преглътнат пренебрежението на колегата, както и неналичието на романтика и деликатност. Връзката сред тези два знака е извънредно неперспективна.

Овен и Телец

Въпреки, че и двете зодии са упорити и със мощен темперамент, връзки сред тях мъчно биха се запазили. Представете си, по какъв начин Телецът е седнал на люлката на двора, отпива от чашата хубаво вино, хапва си френски сирена и се любува на залеза. В същото време Овенът нахлува и на лицето му се появява ужасяваща мимика – по какъв начин по този начин Телецът си губи времето за нелепости, вместо да свърши нещо. А има толкоз доста неща за извършване, да му се не знае! Просто бохемската и изискана същина на Телеца в никакъв случай няма да може да се съчетае с първичната надменност на Овена.

Рак и Везни

И двамата са умни, чувствителни, имат вяра в същинската обич и ненавиждат експанзията. И въпреки всичко, тяхната връзка е съвсем невъзможна. Везните обичат светския живот, излизанията, харченето на пари, събиранията с другари, импулсивните решения. Ракът избира да си стои у дома и да си събира парите. Той постоянно ще се усеща незадоволително обичан и оценен, тъй като няма по какъв начин да разбере за какво Везната избира да го остави у дома и да отиде на спектакъл, да вземем за пример. Отношенията сред двата знака биха били вероятни на цената на доста взаимни отстъпки. Но нито един от тях не си пада по тази дума.

Лъв и Дева

Лъвът обича да е измежду хора и да бъде център на вниманието. Девата избира да стои встрани и да следи и то в компанията единствено на най-близки. Лъвът е деятелен, нападателен, работи със размах. Девата рядко избухва, усърдна е и прави нещата малко по малко. Но всичко това не е кой знае какъв проблем спрямо това, че Лъвът желае да усеща поддръжката на колегата си, изключително в новите си инициативи. А Девата обича да подлага на критика. И да обрича на неуспех съвсем всичко, още преди да е почнало. Нещо, което лъвската природа в никакъв случай няма да одобри. Затова връзката сред двата знака е пъклен сложна.

Близнаци и Козирог

Този съюз първоначално постоянно е доста забавен и трогателен. Козирогът е очарован от виталния, изобретателен и занимателен Близнак. А Близнакът се усеща извънредно специфичен поради сигурността и поддръжката, които неговият Козирог предлага – и в веществен, и в прочувствен проект. Но след време разликите стават като тръни в очите и на двамата. Козирогът стартира лека-полека да се отвращава от фриволното държание и непостоянния темперамент на своя сътрудник. Близнакът от своя страна е отегчен до гибел от по-консервативния метод на живот, че и разбирания на Козирога. А Близнакът досада не търпи! Козирогът пък не търпи вятърничевост.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е комплицирана персона, сложна за разгадаване и недостъпна. За него животът е битка и той преследва задачите си, разбивайки на пух и прахуляк всяка спънка, без да мисли за последствията. Стрелецът пък е извънредно открита и откровена личност, за която животът е една игра. Той минава с усмивка, а не с юмруци през него. В един миг ще се погнуси от дейностите на Скорпиона. Но доста преди този момент да се случи, Скорпионът ще е почнал да гледа на Стрелеца като на дразнител номер едно в живота си. Това непрекъснато напрежение и недоразумение може да накара двата знака освен да се раздлеят, само че и да се намразят.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР