Започваме с Кейти Пери, която пусна новата си песен Daisies

...
Започваме с Кейти Пери, която пусна новата си песен Daisies
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Започваме с Кейти Пери , която пусна новата си ария " Daisies " - пилотен сингъл от идния студиен албум на 35-годишната певица, който чакаме през идващите месеци.

С ново парче могат да се похвалят и Hurts . Песента носи името " Voices ". Последният албум на дуото Desire излезе през 2017 година, а през 2018 година те направиха огромно европейско турне. Да се надяваме, че в близко бъдеще ще ни изненадат с още нова музика.

Наостряме уши към Biffy Clyro , които ни зарадваха с " Tiny Indoor Fireworks ". Последното им парче (също като предходните " Instant History " и " End Of " ) ни дава ясни насоки какво да чакаме от идния им албум A Celebration of Endings, който би трябвало да е на пазара на 14 август.

Продължаваме с Jonas Brothers , които сплотиха сили с Karol G за песента " X ". Това е третият им нов сингъл от началото на годината, след излизането на " Sucker " и " Cool ", откогато си дадоха отпуск (като група) от музикалната сцена за цели шест години.

Завършваме с едно българско предложение, което идва от Deep Zone Project и Тото от СкандаУ. От групата изпращат на Тото демо на парчето " Gimme Love ", а той толкоз го харесва, че още на идващия ден записва своята част от вокалите. Ето и какво се е получило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР