Започваме работна седмица с рафинирана елегантност и бихме я задържали

...
Започваме работна седмица с рафинирана елегантност и бихме я задържали
Коментари Харесай

10 минималистични тоалета, които можете да пробвате тази седмица

Започваме работна седмица с рафинирана грациозност и бихме я задържали до края й. Изваждаме от дрешника си всички тези basic неща, който постоянно ни оказват помощ с лекост да реализираме минималистичен стайлинг. От бял топ в композиция с блейзър в бежово или черно през риза в светлосиньо със ярък панталон до монохромна визия в кафяво или екрю – семплите неща постоянно са печеливша формула, когато търсим баланс в. Още повече, когато би трябвало да се съобразяваме с него в работната си среда.
               

И в този ред няма по какъв начин да пропуснем костюмите, като за малко оставяме настрани цветните и избираме нещо в светли или пастелни тонове. Костюми, към които можем да посягаме и през почивните дни, само че вместо с мокасини или токчета носим с кецове.
               

При минималистичните тоалети много значима роля играят аксесоарите, изключително в случай че желаете да поставите някакъв акцент в стайлинга. Например към белия тишърт може да се добави пъстър шал, който единствено преди дни ви по какъв брой доста способи можете да носите този сезон.

Но пък не по-малко изтънчено ще се получи с няколко фини огърлици. Те могат да се употребяват и при леко разкопчана риза, като в този случай може да се добави и колие с нежни перли, най-лесният метод да извадите елегантността на показ. А както споменахме доскоро, в случай че не обичате да ходите на високи токчета, можете да изберете модел на междинен ток или пък да посегнете към друга класика – мокасините.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР