Започваме да се приближаваме до лятото и това със сигурност

...
Започваме да се приближаваме до лятото и това със сигурност
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи, които бихме пробвали през май

Започваме да се приближаваме до лятото и това сигурно стартира да се усеща и в стайлинга ни. Времето още не ни разрешава да вървим без връхна дреха или най-малко през множеството време, само че се надяваме през май пролетта да покаже по-слънчевата си и топла страна. Достатъчна причина да се вдъхновим и най-сетне изцяло да се разделим със зимните си облекла.

Готови сме към този момент да носим полата с тишърт вместо с пуловер, желаеме роклите последователно да съкратяват дължините си, а якетата да стават все по-излишни в стайлинга. Дори и в хладните дни по-скоро бихме заложили единствено блейзър върху другояче фината рокля от сатен или коприна, а в случай че избираме тренчкот, го избираме в неговия безспорен типичен модел. Напоследък се появиха и скъсени негови версии, които са съвършени точно за този интервал.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Запазваме си изрично и цветните костюми, а след пролетното разчистване на дрешника сме сигурни, че всяка от вас е разкрила най-малко няколко фешън съкровища, които е не запомнила, че има, и които се вписват в някой от трендовете и този сезон като дънковите поли и рокли и обичайните за пролетта флорални претекстове.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

С наслаждение бихме се разделили изцяло с елегантните си боти, с цел да освободим място за еспадрили, балерини и за какво не сандали, с цел да се разделим изцяло с чувството си за отминалите студени месеци и на инат на дъждовните дни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
5 съвършени тоалета за пролетта, въодушевени от 5 обичани французойки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР