Започва тристъпково облекчаване на противоепидемичните мерки. Първата стъпка влиза в

...
Започва тристъпково облекчаване на противоепидемичните мерки. Първата стъпка влиза в
Коментари Харесай

На заведение без зелен сертификат - от 5 март

Започва тристъпково облекчение на противоепидемичните ограничения. Първата стъпка влиза в действие от 24-ти февруари. Тя дава опция на всеки притежател на обект с публично предопределение да позволява лица без " зелен документ ". Това съобщи на брифинг в Министерски съвет основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

Въпреки това, условието за „ зелен документ “ за личния състав, остава.

Допуска се визитата на до 12 деца в центрове за обучение на деца.

" Това са ограничавани места и мярката ще влезе в действие тази седмица. Следващата дата е 5-ти март. Оттогава се планува да няма условие за " зелен документ " в заведения или магазини, във всички обекти, където е било належащо. За личния състав остава наложителен зеленият документ "  посочи Кунчев.

Ще се позволяват и извънкласни действия.

" Отпада групата на страните от пурпурен лист. Човек, притежаващ " зелен документ ", ще може да влиза гладко, без ограничаващи ограничения, в страната. Ако нещата вървят в упования ход, ние можем да обявим цялостно отпадане на " зеления документ " от 20-ти март. " Зеленият документ " ще дава омекотен режим при пътешестване в чужбина ", сподели още основният държавен здравен контрольор. 

По думите му заплаха проектът да се провали съществува, само че вероятността е дребна. 

„ Маските би следвало да отпаднат най-късно, само че да се акцентира повече на доброволния детайл “, разяснява още доцент Кунчев. Той добави, че тестването на учениците няма да е безконечен развой. Въпреки това, към момента не е ясно по кое време ще бъде отстранена и тази мярка. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР