Започва третото издание на фотоконкурса на тема Моето различно щуро

...
Започва третото издание на фотоконкурса на тема Моето различно щуро
Коментари Харесай

Започва фотоконкурсът „Моето различно щуро лято“

Започва третото издание на фотоконкурса на тематика „ Моето друго щуро лято “.

Творческата конкуренция се провежда от Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към Община Разград. В първите две издания на състезанието участваха близо 200 деца от цялата страна.

Регламентът тази година не е по-различен от предходните, само че общият награден фонд е повишен, към този момент е 2 000 лева

Конкурсът е в две категории – снимка, в тази категория може да се взе участие с до 3 фотоси и фоторазказ, който може да е от 3 до 5 фотоси. Малките фенове на фотографията могат да се включат и в двете категории. Наградите ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 7-10 години; 11-14 години; 15-18 години.

Сред условията към фотосите са: висока резолюция на фотографиите, ясни послания, разрешена е обработка на бляскавост и контрастност, не се позволяват колажи, графики, ретуш, както и дати и надписи по фотосите.

Фотографите имат разполагаем цялата лятна почивка, а и първите образователни дни, с цел да изберат най-хубавите си фрагменти за присъединяване, срокът за изпращане на фотосите е 30 септември 2022 година, а мейлът:. Творбите би трябвало да са съпроводени със следната информация: трите имена на участника, учебно заведение, клас, име на творбата, телефон за противоположна връзка.
За информации и детайлности дребните фотографи и техните родители могат да се обадят на тел. 084 661397 и 0892603026.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР