Започва двудневната годишна конференция на ген. Андрей БоцевТемата на форума

...
Започва двудневната годишна конференция на ген. Андрей БоцевТемата на форума
Коментари Харесай

Започва двудневната годишна конференция на ген. Андрей Боцев

Започва двудневната годишна конференция на ген. Андрей Боцев
Темата на форума е: „ Тенденции и провокации при организационното създаване и развиване на въоръжените сили в изискванията на динамично изменяща се среда на сигурност и действителностите с окомплектоване на Въоръжените сили на Република България “.

На конференцията ще участват заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов, народни представители, висшият команден състав, генерали и офицери от типовете въоръжени сили, национални представители в командните структури на НАТО, Европейския съюз и структури на силите на НАТО от Балканския район, шефове на дирекции в Щаба на защитата и Министерството на защитата, началници и командири на структури на директно послушание на министъра на защитата.

През втория работен ден началникът на защитата военачалник Андрей Боцев ще показа „ Анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската войска и структурите на директно послушание на министъра на защитата през образователната 2018 година “. Поканен е да участва президентът и висш главнокомандващ въоръжените сили на Република България Румен Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР