Започнаха снимките на шести сезон на най-успешния български медицински сериал,

...
Започнаха снимките на шести сезон на най-успешния български медицински сериал,
Коментари Харесай

Янина Кашева: Ролята на д-р Кръстева е предизвикателство

Започнаха фотосите на шести сезон на най-успешния български медицински сериал, който ще продължи традицията с впечатляващ актьорски състав и завладяващи сюжетни линии. Една от първите вести на снимачната площадка е завръщането на Юлиан Вергов, който феновете видяха в ролята на доцент Банков в четвърти сезон на продукцията.

Звездата на българското кино Янина Кашева завоюва сърцата на феновете с превъплъщението си в доктор Кръстева в хитовия медицински сериал “Откраднат живот”. Актрисата разкри още детайлности пред Мариян Станков – Мон Дьо в “Събуди се” по Нова ТВ.

Какво ще кажете за ролята си?


Хареса ми ролята в “Откраднат живот” и продължава да ми харесва, тъй като е огромно предизвикателство. Не се бях снимала в сериал и това също беше предизвикателство. Образът е присъщ, което също ми хареса.

Как успяхте да избегнете клишетата за алкохолизма в киното в облика на доктор Кръстева?

Опитах се и имам вяра, че съумях да преплета ориста на моята героиня със злоупотребата на алкохол - едното да е разследване от другото, което ми оказа помощ. Това, че си разрешил да те вкарат в нещо, което ти не харесваш, в случай че си задоволително почтен, честен и добър експерт, ти не можеш да живееш с такава загадка.

„ Всичко е обич “ ли бе върха в кариерата ви?

“Все още не съм изиграла ролята на моя живот”, счита Янина Кашева и означи, че осъществяването ѝ във “Всичко е любов” я е направило известна, само че не го счита за върховото достижение в своята кариера. “Не беше допустимо да има фалш във “Всичко е любов”. Филмът проби цензурата с помощта на Борислав Шаралиев”, описа актрисата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР