Започнаха номинациите за Спортист на годината в община Петрич, съобщиха

...
Започнаха номинациите за Спортист на годината в община Петрич, съобщиха
Коментари Харесай

Започнаха номинациите за спортист №1 на Петрич

Започнаха номинациите за " Спортист на годината " в община Петрич, оповестиха от общинския пресцентър.
При селекцията за наградата ще се одобряват номинации в три категории: мъже и жени; юноши и девойки /13-18 години/; деца /момичета и момчета/. При класирането ще се имат поради извоюваните златни, сребърни и бронзови медали от шампионати на в държавния състезателен календар и в интернационален състезателен календар. Номинации ще бъдат одобрявани и в категориите " Треньор на годината " и " Отбор на годината ". Крайният период е 29.12.2017 година /петък/.

Според одобрените правила, оферти за състезател и треньор на годината могат да вършат спортните клубове, публицисти от локални и районни медии, общественици и спортни дейци. Номинации за тим на годината могат да постъпват от публицисти, общественици и спортни дейци. Всеки състезателен клуб има право да номинира безграничен брой състезатели за наградата " Спортист на годината ". Могат да бъдат предлагани спортисти, които упражняват в локални клубове и школи, както и състезаващи се за други, само че с сегашен или непрекъснат адрес в община Петрич. Същите правила важат и за номинациите в категория " Треньор на годината ". Единствено в категория " Отбор на годината " могат да бъдат предлагани единствено тимове, разрастващи активността си в община Петрич.

Специално назначена комисия, в която ще бъдат включени спортни публицисти, учители по физическо образование, представители на отрасловата комисия към Общински съвет и чиновници на отдел " Хуманитарни действия " в общината ще преглежда номинациите. Официалната гала за връчване на наградите ще се състои на 05.01.2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР