Започна почистването към пътя за Високопланския спортен комплекс Белмекен. Силният

...
Започна почистването към пътя за Високопланския спортен комплекс Белмекен. Силният
Коментари Харесай

Започна почистването на пътя към базата на Белмекен

Започна почистването към пътя за Високопланския състезателен комплекс " Белмекен ". Силният вярър и снеговалеж попречи това да се случи още през вчерашния ден, само че откакто ситуацията се възстановява снегопочистването започва.

Снегорин и ратрак, благосъстоятелност на най-хубавата високопланинска спортна база в Европа, разчистват няколко метровите преспи, които бяха насъбрани в последните 24 часа. Очаква се в късния следобяд правата, която с дължина 4 км да бъде почистена и пътят към базата да е пристъпен.

" От през вчерашния ден съм в непрекъснат контакт с шефа въз основата Илиян Пищиков и спортистите. Няма мотиви за терзание за нашите спортисти. Условията, при които са настанени са отлични ", съобщи министърът на спорта Красен Кралев.

В момента във ВСК " Белмекен " се приготвят 180 спортисти дружно с техните екипи. Всички те споделят, че са извънредно удовлетворени от комфорта, който им дава спортната база.

Тренировъчният развой на спортистите не е нарушен и се организира по график. Те са изцяло обезпечени и имат всичко належащо.

Освен българските национали, в базата са още спортисти от Германия, Унгария и Молдова, а в събота ще дойдат и плувци от Малта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР