Започна националната конференция на ГЕРБ. На партийния форум участват депутати,

...
Започна националната конференция на ГЕРБ. На партийния форум участват депутати,
Коментари Харесай

СДС на срещата на ГЕРБ: Следващите избори ще спечели десницата


Започна националната конференция на ГЕРБ. На партийния конгрес вземат участие депутати, министри, общински съветници, регионални и общински ръководители, както и кметове на обитаеми места, съобщи кореспондент на БГНЕС. Конференцията стартира с изявления на Калин Каменов, Румен Христов и други

Пред партийния актив се чака да приказва и министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Полицаи наблюдават за съблюдаване на публичния ред в региона. 

Предстоят избори , тези избори би трябвало да бъдат завоюва още веднъж от десницата, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той добави, че идните избори , били те постоянни или предварителни, само десницата е тази, която може да обезпечи европейското бъдеще на България, както и влизането ѝ като пълновръстен член в Еврозоната и Шенген.

Според него няма гаранция, че при възможен длъжностен кабинет, той ще продължи в границите на конституционно открития период. „ Има ли гаранции, че той няма да бъде продължен? “, попита Христов пред деятелите на ГЕРБ.

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов съобщи пред участниците, че промяна не значи смяна на Конституцията и легализиране на еднополовите бракове. Избори ще има, само че тогава, когато е по Конституиция, сподели още той, представен от БНР.

Пред партийния актив се чака да приказва и министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС. Полицаи наблюдават за съблюдаване на публичния ред в региона. Междувременно протестиращи се събраха в региона на 4-ти км, където се организира конференцията. Те блокираха една от пешеходните пътеки на кръговото кръстовище. Протестиращите скандират „ Оставка ” на фона на изявленията на депутати и членове на ГЕРБ.

Това е политическо мероприятие и се охранява, по този начин беше и декларирано от Политическа партия ГЕРБ , че се охранява от частна охранителна компания. Ние нямаме отношение, това е политическо мероприятие, сподели Тони Тодоров от Столична дирекция на вътрешните работи.

Ние дойдохме по сигнал, че протестиращите са влезнали в региона на мероприятието, добави Тодоров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР